måndag, januari 19, 2015

Vilken bra träning i Totohallen!!!

Först en intensiv men bra dag på jobbet! Men det som verkligen gjorde min dag idag var Vinna på lydnadsträningen i totohallen idag. Hon var såå duktig! Jag blev lite förvirrades och trodde för en dag att inkallningen klass 2 var med ställande men så är det ju inte. Började dock köra det momentet och visst sjutton klarar hon inkallning med ställande. Kanske inte har stadgan i ställandet om jag väntar för länge med kommandot men inte är det långt borta. Hur som helst så visade det sig när jag kom hem att det var de gamla reglerna som hade ställandet i tvåan så jag kan känna mig lugn och bara köra släta inkallningar.

Fjärren sitter snart helt och hållet, rutan lika så och idag körde vi även platsliggning för första gången sedan tävlingen i juni och visst gick det också bra. Totalt fem hundar var med…

Även fotgåendet blir bättre och bättre och det känns riktigt roligt. Bara hopp och apport som jag inte körde idag men nog ska vi få till en start i klass 2 till våren det är jag övertygad om!

Humla var mera på tårna å då blir det sällan riktigt bra. Tyckte det var skoj och gjorde en del bra. Fotgåendet, hopp och metallapporten var bra men i övrigt strulade det lite på fjärren och rutan även om dessa moment också klarades av.

Kul träning hur som helst i hallen idag. Mycket folk och bra stämning, härligt!

Inga kommentarer: