måndag, januari 12, 2015

Mera snö och träning i Totohallen

Brrrr! Vaknade till värsta kylan hittills i år, –25 grader. Tycker i och för sig att det räcker med snö nu men tydligen har vi inte skottat klart än för i eftermiddag började det falla snö igen. Fördelen med att det kom snö var möjligen att kylan gav med sig så på eftermiddagen steg temperaturen till bara ett par minusgrader.

Efter jobbet åkte jag och Anna till Totohallen för att träna lite igen. Det var knappt så att vi kom in eftersom låset hade frusit men med lite lirkande så gick det. Jag, Anna och Kajsa var och tränade i ca 1,5 timma. Sakta men säkert börjar Vinna förstå det här med fjärrdirigering (sitt och ligg på avstånd) Förutom fjärrdirigering som tränar vi vidare på fotgåendet. Humla fick också köra i huvudsak fjärr och fotgående. Hon blir som en liten valp när hon får träna nu för tiden. Alldeles nipprig…

Frusen var jag när jag kom hem eftersom jag hann bli lite svettig när jag skottade innan jag åkte till hallen å hallen är ju inte såå varm. Tack och lov hade Henke gjort upp en brasa så jag blev snabbt varm igen. Vi åt dessutom en varm ugnsgrattinerad löksoppa till middag idag så det värmde upp en ytterligare.

Annars kämpar jag mest vidare med hemsidan på kvällarna. Just nu håller jag på med de jobbiga sidorna med MH, Funktionsbeskrivningsresultat och stamtavlor som har ställt till det vid konvertering.

Inga kommentarer: