onsdag, januari 28, 2015

Skateskidåkning

Idag fick jag mina nya skidor vilket passade utmärkt eftersom det var dags för kurstillfälle två idag. Först jobb och en runda med hundarna men klockan 18 möttes vi på skidstadion å vilken skillnad. Måste justera min teknik jämfört med när man åkte på klassiska men tekniken behöver ju ändå tränas så det spelar ingen roll. Enorm skillnad på glid och stabilitet och betydligt effektivare med långa stavar.

Åkte på skidstadion och sedan tog jag med Vinna och körde en runda på 2,5km spåret. Nästan två timmars skidåkning totalt och i det närmaste 1 mil avverkades. Med den här takten borde jag komma upp i 3 min innan veckan är slut vilket skulle innebära att en tredjedel av den sträcka på 9 mil som jag ska avverka på 6 veckor.

Kom hem vid 20:30 å då hade Henke fixat mat så det blev middag. Efter det en varm dusch. Usch vad man börjar frysa när man svettats och sedan inte duschar efteråt. Efter en varm dusch blev det fleesekläder på och sedan gjorde jag om den sista av mina hemsidessidor. Nu ska det publiceras också. Går allt som det ska så ska det inte synas någon större skillnat men nog känns det lite jobbigt alltid. Ikväll måste jag kolla igenom alla länkar sen ska den ut!

Efter att ha skickat iväg några mail kröp jag ner under en filt och somnade på stört. Vaknade först vid 01-tiden när Henke väckte mig. Han hade också somnat i soffan.

Inga kommentarer: