torsdag, januari 22, 2015

Träning i totohallen och sanering på jobbet

Idag på jobbet påbörjade jag arbetet med ytterligare ett stort utskick med krav på de som har cisterner som ska besiktigas.

Gårdagens skidkurs gav mersmak så jag gick ner och beställde ett skatepaket som ska komma hem på tisdag. Hoppas nu att skorna passar….

Efter lunch var jag ute på en pågående sanering av en nedlags bensinstation. Stationen är sanerad men man lämnade föroreningar under en byggnad som då skulle stå kvar. Nu är byggnaden riven så att man kommer åt föroreningen. Det visade sig bli ett rejält stort hål även denna gången.

2015-01-22 14.19.50

Efter jobbet åkte jag till totohallen efter att ha gått en runda med hundarna i skogen. Träffade Kajsa, Robin och Ida och tränade båda tjejerna.

Vinna körde samtliga moment i tvåan med undantag för platsliggning som vi ju körde i måndags. Hon är riktigt duktig. Har en förmåga att vilja tjuva på inkallningen så vi jobbar vidare med det. Fjärren funkar hyffsat men ibland är sättandet svårt. Hoppet funkar fint, rutan funkar fint och fotgåendet blir ständigt bättre och bättre. Apporteringen funkar också fint liksom läggande under gång. Känns mycket positivt inför en ev start i tvåan till våren.

Humla fick köra mycket vittring i burkar och hon var klockren idag. Tror helt klart att detta sätt ska röna framgångar!

I övrigt körde vi inkallning med ställande, rutan, hopp-apport och metallapportering. Idag var Humla riktigt duktig.

Hon fick avsluta träningen med lite tolling…

Ida och Robins lilla stjärna var en cool kille. Fick miljöträning och visa upp ett moment son han lärt sig alldeles själv. SMYG! Kom smygande säkert 10 meter och såg hur skojig ut som helst!!!

Blev i hallen i drygt två timmar….

Inga kommentarer: