fredag, januari 02, 2015

Shoppingtur till Sundsvall

Enda riktiga vardan innan det är dags att börja jobba igen. Vi bestämde oss för att ta en tur till Sundvall. Inte för att vi var särskilt shoppingsugna men när vi bytte ut garageporten så blev vi tvungna att montera bort lysrören i taket. Vi måste hitta nya rör som är mycket tunnare. Det var i alla fall huvudsyftet med resas samt att köpa  ny belysning till fasaden på garaget.

Vi började på Lager 157 å där hittar man garanterat ingen belysning så det blev lite kläder trots allt… Blinkar I övrigt höll vi oss dock till vår plan men tyvärr hittade vi inga lysrör. Eller, jo vi hittade men de var båda skadade så att de ville vi inte köpa. De hade dessutom utgått ur sortimentet så inte kunde de beställa hem några nya heller….

En heldag i Sundsvall blev det i vilket fall eftersom vi väl inte kom iväg så där jättetidigt. Mörkt, blåsigt och halt var det när vi kom hem men hundarna behövde en promenad efter en tid i bilen. Henke gick lite kortare med Neo och jag gick genom byn med tjejerna. Såklart tog batteriet slut i pannlampan men jag hann precis hem till gården innan den slocknade helt.

Hade tänkt hinna till Totohallen och träna lite men jag var för trött nar jag kom hem. Istället blev det lite fix med hemsidan. Verktyget som min hemsida är uppbyggt med försvinner så den måste konverteras vilket innebär en hel del jobb som kommer att ta många timmar,

Inga kommentarer: