lördag, augusti 22, 2015

Abborrberg

Kom iväg vid 10:30-tiden och styrde först kosan till Enånger då Humla skulle få vara hos Lasse och Birgitta över helgen. När hon var lämnad åkte jag till Valbo och stannade till där. Tror att det var varmaste dagen i sommar så det kändes lite slöseri att sitta i bilen jag räknade med att vi skulle vara ute mycket sedan. I valbo blev det tankning, vininköp, lunch och IKEA besök. Snabba ryck! Allt på en halv timma!!!

Kom fram till Ludvika vid 14:30-tiden. Då blev det kaffe och sedan drog jag och Helena iväg till en tjärn för att träna lite.

Blev markeringar över ett smalt vatten. Vinna var väldigt ljudlig men gjorde fint jobb. Körde också vattenmarkeringar på en annan plats vilket också gick bra tills hon blev trött då vill hon inte gärna gå i fler gånger. Skumt tycker jag då hon har så stor retning men men…

Gick även en lite sväng i markerna för att kolla omgivningen och på tillbakavägen stannade vi till för att kolla upp en annan sjö men där var det folk så vi stannade inte.

När vi kom tillbaka till Abborrberg så hade Melker tänt Murrikkan så det blev vitlök och Chilifrästa räkor och surdegsbröd men ett glas vin till. Gott och fortsatt väldigt härligt väder!

När mörkret började lägga sig flyttade vi över till en grillplats där vi senare stekte kolbullar. Mums vad gott och jösses vad mysigt. Vi blev sittandes i mörkret fram till klockan 1 då vi gjorde kväll….

Inga kommentarer: