onsdag, augusti 12, 2015

Skitträning men sen kom ett härligt resultat! Vinna Clear när det gäller DE

Efter jobbet åkte jag till kaffebönan för att köra basicträning vattendirigering med Vinna. Började med att jag trampade igenom på myren och sjönk ner till låret. Hade stövlar men det rann ju in uppifrån så jag blev genomblöt.

Hur som helst så gick jag vidare till en plats där tjärnen är väldigt smal. Kastade över två dummiesar. La sedan ut en landdirigering. Skickade Vinna över. Gick finfint! Skickade sedan Humla på landdirigeringen å så skulle jag skicka vinna en gång till över men då får jag inte i henne i vattnet. Skickar istället Humla så att hon skulle känna konkurens.

Gick en bit och kastade sedan över två nya dummiesar. Gjorde om proceduren med samma resultat. Pelade ur fullkomligt! Puttade i henne i vattnet och vägrade låta henne komma upp innan hon hämtat dummiesen. Till slut ledsnade till och med Humla. Hoppade i och simmade över och hämtade dummiesen så jag blev ju tvungen att låta Vinna komma upp.

Försökte bättra mig och lekte istället med boll. Gick bra men så fort jag skulle skicka på kastade dummiesar så hämtade hon bara en. Testade en vanlig synlig dubbelmarkering men samma där. Hämtar den första men går inte i på den andra. Blev sååå less! Var skitförbannad när jag åkte hem!

Fixar middag när jag kommer hem och satte mig framför tvn. Tror ni den fungerade? Icke! Från fint väder och tänkt trevlig hundträning till skitträning, ingen bild på tvn och spöregn.

Efter maten slog jag istället igång datorn. Då vände allt! Resultatet på Vinnas DE-test i USA hade publicerats och hon är Clear/Normal vilket innebär att hon inte har några anlag för sjukdomen trots att pappa Boots är anlagsbärare.Tjoho!!!!

DSC_2158

Inga kommentarer: