fredag, augusti 14, 2015

Fredagsträning

Jobbade på som vanligt idag och direkt efter jobbet hade Anna åkte hem till mig och förberett träning. Mossa fick börja med lite fotgående med kast och markeringar. Lugn och fint fotgående men sen kom ferrarin fram. Jösses vad snabb hon är. Markeringar och en target blev det också….

Vi hade tinat vilt så när jag kom hade Anna lagt ut ett sök också. På med citronhalsbandet och sedan fotgående fram till söket. Första skicket så hittade Vinna en mås (första gången någonsin). Hon lämnade den så jag gick ut och kommenderade apport och då tog hon den och kom in med den. Hämtade sedan en kråka. Hittade sedan kanin, fasan, and och ytterligare en mås å nu var det inga tveksamheter.

Hon fick också ta två dirigeringar. En var en stor havstrut vilket hon heller aldrig stött på tidigare. Hon har aldrig apporterat en så stor fågel men det var inga som helst problem. Kändes väldigt väldigt skönt!

Humla fick komma ut och köra ett sök vilket hon uppskattade väldigt mycket!

Avslutade med att plocka kantareller innan jag gick hem till mig.

Till middag blev det en räkrätt med skivade ägg, räkstuvning och brödkrutonger som gratineras i ugnen.

Vid 22-tiden var jag väldigt trött, la mig i soffan och somnade. När jag vaknade var klockan strax före midnatt. Satt vid datorn en stund och då började en film som verkade bra så jag började se den. Det resulterade i att jag satt uppe till klockan 03:30. Oj då! Blinkar

Inga kommentarer: