måndag, augusti 10, 2015

Måndagsträning på Stensön

Först en vanlig dag på jobbet för att sedan åka hem och äta middag innan träningen på Stensön hemma hos Kajsa och Tobbe. Idag blev det förutom vi tre även Göran och Gerd.

Vi började med markeringar på land. Vinna fick ta en dubbelmarkering men fick först inte ta den utan vände oss istället och skickade på ett dolt linjetag. Funkade väldigt bra! Skickade sedan på markeringarna. Den ena tog hon direkt men den andra fick hon leta efter. Lämnade området så jag kallade in och skickade på nytt och då gick hon till rätt område och efter en kort tids letande så hittade hon den. Jag blev senare kastare men innan vi slutade med markeringarna så fick hon ta et ny dubbel där hon fick gå direkt. Spikade dessa!

Efter att hon fått svalka sig lite i sjön så gick vi över till sök. Ett tungsprunget sök med 18 dummiesar där var och en skulle få ta tre var. Vinna fick ta in två, skickade sedan på en dirigering i en annan riktning innan hon fick ta in sin tredje på söket.

Avslutade kvällens träning för Vinnas del med en dubbel på vatten. Hon hämtar den första fint men går inte ut och hämtar den andra trots att hon har full koll på den. Kastar om och då hämtar hon men jag har ett problem vid vatten. Vet inte vad som egentligen är problemet då vattenpassionen inte verkar vara det som brister.

Humla fick sedan komma ut och ta först en dirigering där det först hade kastats en markering på vatten. Hon är såååå duktig! På slutet fick hon en lång dirigering förbi första ön och till den yttre ön. Fortfarande hon är sååå duktig!

Träning från 19-21. Härligt! En riktigt härlig träningskväll!

2015-08-10 20.13.062015-08-10 20.13.21

Inga kommentarer: