lördag, augusti 29, 2015

Båttur och lysnatt

Både jag och Henke har varit borta mycket den sista tiden. Vi borde egentligen vara hemma och fixa en massa men vädret är fint och det är inte många chanser till vi har i år att åka ut med båten. Dessutom är det lysnatt ikväll och då är det alltid mysigt att vara ute med båten.

Sagt och gjort. Efter en lugnt morgon, en promenad med hundarna och några stopp för att handla mat och dryck så begav vi oss ut.

DSC_0935 - KopiaDSC_0938 - KopiaDSC_0947 - Kopia

Vi hamnade i favorithamnen Berghamn där det snabbt blev fullt vid bryggan.

Vi tog en promenad till kapellet och träffade  annat känt folk som låg vid den bryggan.

Tillbaka till båten för lite sol och en drink på däck samt lite socialisering med båt grannarna. och dessutom lite rokad vid bryggan då det kom ytterligare en båt.

Till middag blev det räk- och avokadoröra till förrätt. Grillad pepparstek och rotsaksgratäng till varmrätt och en Irisch Coffee med folk som kampade på stranden. Först gick vi fock till kapellet dit det gått kyrkbåtar från Hölick å så var det lysmässa i kapellet. Vi hade hundarna så vi var aldrig inne i kapellet men det hade i och för sig inte spelat någon roll för det var fullt till bristningsgränsen och dessutom folk utanför. Mysigt i alla fall…..

DSC_0952 - KopiaDSC_0954 - KopiaDSC_0955 - KopiaDSC_0965 - KopiaDSC_0966 - KopiaDSC_0967 - Kopia

När vi kom tillbaka satt vi som sagt med campingfolket på stranden tills det blev kallt då gick vi tillbaka till bryggan och anslöt till det gänget vid brasan. Blev en trevlig tillställning fram tills klockan 01:00. Hundarna njöt och var lösa hela kvällen då alla vid bryggan gillade hundar.

DSC_0981 - KopiaDSC_0983 - KopiaDSC_0984 - Kopia

När vi gick tillbaka till båten blev det lite Yatzt innan vi kröp till kojs vid 2. Skoj och mysigt med massor med marschaller och dessutom ett fyrverkeri över Iggesund.

Inga kommentarer: