söndag, december 09, 2018

Andra advent

Så har vi kommit till andra advent. Eftersom Humla väckte oss rätt så tidigt idag så blev det lite nyhetsmorgon med kaffe och lussebulle. Hann uppdatera bloggen också eftersom det blev vinterstudio idag. Riktigt tråkiga svenska resultat men lite skönt att bara sitta och se sport och fixa hemsidan.

Efter frukost så tog vi tjejerna genom byn i det gråa och småregniga vädret. Direkt efteråt så åkte vi iväg till jobbet och monterade upp en presenning så kanske inte hundarna skäller när det kommer och går folk hela tiden. Vi får testa annars får jag lägga ner det där med hundgård på jobbet.

När vi var färdiga med det så åkte vi bort till Jula och köpte en löparjacka till mig samt lite julpynt på Rusta innan vi åkte vidare och handlade på Ica.

Vi lyssnade på första halvleken av handbollsmatchen mellan Sverige och Frankrike men så fort vi kom hem så såg vi den andra halvleken. De var såå bra så det var trist att det slutade med oavgjort för de var verkligen värda att vinna den här matchen.

Lite snacks i soffan och bara slapp innan det var dags för middag. Henke stod för kockandet medan jag rastade tjejerna en sväng.

På kvällen bakade jag fröknäcke, två satser medan Henke monterade upp den gamla tvn i sovrummet så nu har vi en 46-tums sovrumstv. Undra vad vi ska göra med 32 tummaren nu då. Kommer nog att få stå i gästrummet om inget oförutsett inträffar.

Renbäddning, byte till julgardiner i vardagsrummet hans också med så lite julmysigt är det allt

47681366_10215786961220668_1373016987726249984_n

Inga kommentarer: