fredag, december 28, 2018

Resdag

Uppstigning klockan 07:00. Monterade takboxen efter att vi kört ut bilen ur garaget och packade sedan alla grejer. Städade lägenheten och åt frukost samt gick en promenad med tjejerna. När klockan var 10 kom vi iväg i alla fall. Fint bilväder men lite besvärligt med den låga solen emellanåt. Betydligt mindre trafik idag än när vi åkte upp.

Stannade som vanligt i Ö-vik och käkade och rastade tjejerna och idag blev det även ett stopp på Fjällräven outlet. Henke shoppade inte mindre än 4 skjortor och handskar medan jag inte hittade nått denna gången.

Efter dessa stopp hade det blivit mörkt och då blev det också lite jobbigt att köra. Till Hudik anlände vi klockan 19 å då stannade vi hos Henkes föräldrar för middag med dem och Kattis och Jonas med familj. Vi var trötta och hade en proppfull bil att packa ur så vi stannade bara till klockan 21. Åkte hem, lastade ur bilen och packade upp väskorna innan vi slog oss ner i soffan.

Hann ta en klunk från vinet som Henke hällt upp upp till mig sedan sov jag och vaknade inte förrän klockan 02:00. Förflyttning till sängen och somnade om direkt.

Inga kommentarer: