måndag, december 10, 2018

Nedräkningen kan börja…

Nu kan man officiellt börja räkna ner till jul. Idag, 10 arbetsdagar kvar i år…

Som vanligt på måndag tar jag med mig träningsväskan när jag åker till jobbet. I natt har det kommit 1cm snö men temperaturen ger ändå en hint om att den lilla snö som kommit kommer att försvinna fortare än fort.

Vid lunch bytte jag och Maggan om och gav oss ut strax efter Fredrik. Sprang en lite annorlunda runda idag för att slippa asfalten i mitten. Stigen var ok men inte så kul att springa jäms med E4an. I slutet blev det dessutom väldigt smal och dessutom gick det utför med mycket stenar på stigen så det blev lite halkigt. Tur att man då ansluter till slingan och får fint underlag fram till Håstaby då vi sprang genom bostadsområdet tillbaka ner till Räddningstjänsten. Totalt blev det 4,5 km och jag kan säga att jag var genomblöt!

Löprunda

En värmande dusch, lite mat i magen och sedan rapportläsning och yttrande till Mark och miljödomstolen blev dagens insats.

Efter jobbet åkte jag bort till Jysk och hämtade ut barstolarna som vi beställt. Vi köpte dem på Black Friday då de 3 stolarna var nedsatta från 3000kr till 2100kr. De var beställningsvara så idag var jag och köpte dem. På black friday fick vi en lott när vi handlade och den gav oss 15% rabatt vid ett köptillfälle. Tur att vi inte betalade stolarna när vi beställde dem för tack vare rabatten så sänktes priset ytterligare så från att ha kostat 3000kr så betalade jag 1785kr. Bra där! Drygt en stol alldeles gratis…

Som vanligt när jag sprungit på dan så får jag ont i skallen. La mig därför en stund när jag kom hem men sen trotsade vi spöregn och mörker och gick ut en promenad genom byn.

Till middag åt vi rester från kräftmiddagen. Nä, kräftorna var slut men västerbottenpaj hade vi kvar så vi kompletterade den med lite parmainlindad sparris och avokado med skagenröra. Mums!

Förutom att tvätta och göra ingeförsshot så såg vi tre avsnitt av dokumentären “36 dagar på gatan”

Inga kommentarer: