söndag, december 16, 2018

Grattis Emelie till uppflyttningspoäng lydnad

Idag sov jag längre! Hörde när Henke åkte men lyckades somna om så jag steg inte upp förrän efter 9.

Även idag blev det kaffe och en lussebulle framför tvn. Fixade ytterligare med julkorten och såg sedan vinterstudio. Vilken häftig skidskyttestafett det blev när damerna hamnade på andra plats, bara sekunder efter ettan. Superspännande!

Efter kesoplättar till frukost så fixade jag med batteribelysningen ute i trädgården och sedan gick jag och tjejerna iväg genom byn. Snöade lite och det var inte alls lika kallt idag, runt 7 grader tror jag. Blev en riktigt lång promenad på en och en halv timma och ca 7-8 km. Härligt!

Kom hem och konstaterade att det nu var herrstafett i skidskytte. Lika spännande den och nu stod herrarna dessutom högst upp på pallen innan det hela var färdigt. Vilka stafetter skidskyttarna har gjort idag!

Åkte en sväng till Ica för att köpa broddar och tömma återvinningen. Tog även en tur till Rusta och tankade sedan bilen som jag lämnade in på Bilelektro eftersom den ska servas i morgon bitti.

Promenerade med tjejerna därifrån och sedan mötte Henke upp mig när han jobbat klart vid 18-tiden.

Väl hemma blev det en brasa, lite koppar och ett glas vin och sedan thailax till middag

Det var inte bara de svenska skidskyttarna som varit duktiga idag. Emelie och Kaliber tävlade åter igen i Startklass lydnad och nu klaffade alla momenten vilket resulterade i 172,5 p, en femteplacering och uppflyttningspoäng. Stort grattis Emelie och Kaliber! Snyggt jobbat!!!

Lydnadskaliber

Skärmklipp

Inga kommentarer: