fredag, december 07, 2018

En dag med leveranser

Idag blev en hektisk dag!! Efter en timma på jobbet åkte jag till ett möte om SM sprint i orientering 2019 vilket pågick fram till klockan 10. Under tiden som jag satt på det mötet så kom en leverans av vitvaror hem till oss. Henke fick därför åka hem och ta emot vår nya frys, häll, fläkt och mikro.

Klockan 10:15 hade jag en tid på hälsocentralen för att kolla upp ett födelsemärke. Då ringer nästa chaufför som har en leverans av en skadad skiva från IKEA. Det innebär att även denna gången fick Henke åka hem och ta emot grejer.

På lunchen blev det en härlig promenad med tjejerna och sedan åt jag lunch, eller egentligen frukost eftersom jag inte hunnit med det.

Hann precis sätta igång och jobba igen då jag får ett telefonsamtal från en chaufför som meddelar att han har en leverans till mig. Va? Det visade sig att ugnen som ska komma på måndag redan anlänt till Hudiksvall så den här gången blev det jag som fick åka hem. Klockan hade blivit 14:30 så jag bestämde mig för att flexa ut och ta helg.

Blev även ett telefonsamtal till Granngården. Det har verkligen fungerat skitdåligt när jag gjorde en beställning av hundgårdsnät tidigare i höst. Beställde nätet och fick information om att det skulle levereras inom 2-5 dagar. När jag fortfarande inte hört nått efter 14 dagar ringer jag dem. Efter 50 minuter i telefonkö så får jag beskedet att varan inte kommer att levereras eftersom deras lagerstatus varit fel. Tack för det!

Kollar nätet och ser att Ljusdal har två nät. Ringer direkt till den butiken och frågar om de kan skicka ett nät till Hudik. De är snälla och gör det och jag kan efter 4 dagar hämta ut nätet i butiken i Hudik och betalar det då i butiken. Efter ett par veckor så får jag en faktura på ett hundgårdsnät. Än en gång väntar 30 minuters telefonkö där jag till sist får besked om att en kreditfaktura skall skickas till mig. I veckan får jag åter igen en faktura, denna gången med straffavgift pga utebliven betalning. Sååå, idag blev det ytterligare 40 minuters telefonkö för att än en gång få besked om att fakturorna åter igen ska krediteras. Fortsättning följer….

Hann montera de två sista skåpen innan det var dags att skjutsa in Henke till stan för julfest med jobbet.

Åkte en sväng till Byggmax för att köpa en presenning och sen blev det en promenad med tjejerna när jag kom hem. Fruktansvärt halt då det regnat på frusen mark idag. Gick därför en promenad i skogen för att slippa halkan.

Kvällen blev lugn! Jag firade att skåpen var färdiga med att ta ett glas vin efter middagen. Sov sedan mest hela kvällen…

Inga kommentarer: