torsdag, december 27, 2018

Sista dagen i Piteå

Henke steg upp klockan 04:30 för att se Sveriges inledande match i Junior VM i hockey men jag och tjejerna sov vidare. Han kom tillbaka till lägenheten igen vid 7 och somnade om så det blev sovmorgon till 10 idag.

Mycket mat i går och en Henke med ont i fötterna så jag svirade om direkt och tog med tjejerna på en löprunda även idag. Lite kortare sväng då jag gick första biten av turen för att tjejerna skulle få rasta sig. Sprang sedan samma runda men eftersom de höll på att spola isen på den långa rundan så blev det istället den korta idag. Jag tror ändå att jag fick ihop 3,5 km i alla fall.

Efter dusch och frukost åkte vi en sväng till Mårten och Zandra. Som vanligt väldigt trevligt att träffa dem igen. En tur till Thomas hann vi också med efter att han slutat jobba. Hundarna fick bara korta turer idag, en hos Thomas och sedan en när vi kom tillbaka till lägenheten igen innan middag. Idag var det jag och Henke som stod för middagen. Medan vi tvättade lite på förmiddagen så åkte vi och handlade och la kycklingfiléer i marinad innan vi åkte till Mårten och Zandra.

När vi kom till lägenheten gjorde vi krustader med banan och ädelost och till varmrätt gjorde vi cesarsallad och till efterrätt blev det kaffe och biscuit.

På kvällen packade vi bilen med alla grejer från stugan och sedan packade vi väskorna inne i övernattningslägenheten. Vi satt uppe och såg lite hockey så det blev en sen kväll. Somnade inte förrän 02:30.

Inga kommentarer: