fredag, december 14, 2018

Biltvätt och Julkortstillverkning

Idag var det lite surrigt på jobbet igen. Ja, eller inte på jobbet men hade lite privata grejer att stå i.

Hundarna fick vara hemma från början eftersom bilen skulle lämnas in på biltvätt. Åkte först till jobbet men redan klockan 8 åkte jag iväg med bilen och fick hämtning av Mats på jobbet.

När Henke hade varit hemma till hundarna på lunch så svängde han ut till mig och hämtade upp mig på jobbet så att vi kunde åka in och hämta bilen. Härligt nu är bilen ren både på utsidan och insidan.

När jag kom tillbaka till jobbet så tog jag tjejerna på en promenad eftersom Henke hade med dem efter lunch.

På eftermiddagen var Henke hem en sväng och tog emot den sista vitvaran, kylskåpet så nu har allt kommit.

Klockan 16:15 gjorde jag helg. Då hade Henke redan åkt hem och börjat fixa sig iordning för julfest med logen. Jag hann precis skura bilburen innan det var dags att skjutsa ner Henke till stan. Direkt när jag kom hem ställde jag tillbaka buren i bilen och la in nya fräscha fällar innan jag och tjejerna tog en 5 km lång promenad i –13 grader.

Väl hemma ställde jag iordning en miljö för att ta julkort. Blir väldigt arrangerade kort i år. Har väntat och väntat på att det skulle komma snö men när det inte gör det så löser jag istället julkortsfrågan inomhus . En liten sneek peak kommer här:

Sneekpeak

När jag suttit och fixat med bilderna en stund kände jag att jag blev frusen. Det visade sig att vi bara hade 18 grader inne. När temperaturen slår om så hinner inte pumpen med riktigt å inte kunde jag göra en brasa heller eftersom jag ju skulle iväg och hämta Henke vid något tillfälle under kvällen. Brrr vad kallt!

Efter att jag hämtat Henke vid 21:30-tiden så blev det däremot både en brasa och en värmande Irisch Coffe. Mums!

Inga kommentarer: