måndag, mars 11, 2019

Äntligen en normal vecka

Trots att det är måndag så känns det väldigt skönt att det i alla fall är en helt normal vecka då jag hoppas kunna komma ikapp i min inkorg med ärenden.

Förmiddagen började bra då jag hann granska och besvara ett helt gäng med årsrapporter.

Vid lunch tog jag och Maggan med oss tjejerna på en löptur. Jag kände mig lite konstig idag med lätt huvudvärk och lite småskakig men löprundan gick bra. Kanske tack vare att hundarna var sega och faktiskt Maggan också. En knapp 5 km runda blev det i alla fall i strålande fint väder.

Även eftermiddagen blev bra då jag hann med att organisisera lite inne på lab, besvara ytterligare årsrapporter och lite annat.

Kom hem i hyffsad tid när jag åkte från jobbet redan 16:15. Gick en långpromenad med tjejerna i strålande sol och fick sedan en god middag som Henke fixat. Idag stog kycklingjärpar i spenat och ädelostsås på menyn. Till detta serverades wokgrönsaker.

Såg Leaving Neverland del 2 idag och somnade sedan redan klockan 21. Sov dessutom hela natten men när Humla satte igång 05:20 då var jag nog utvilad för då kunde jag lika gärna stiga upp.

Inga kommentarer: