fredag, mars 08, 2019

Femte gången!!!

Idag blev det äntligen en heldag på kontoret utan möten eller andra bokningar. Tacksam att kunna koncentrera på en sak i taget som jag själv tar tag i.

På lunchen drog Maggan med mig på en löpprunda. Idag kände jag verkligen ingen lust att springa men när jag väl är ute på så känns det riktigt bra. 4,2 km mätte löprundan idag och självklart så var tjejerna (= Vinna och Humla) med på rundan.

Efter lunch och ytterligare lite handläggning av ärenden så kände jag att jag behövde runda av veckan lite tidigare än vanligt för jag ligger ändå några timmar plus denna vecka. Sagt och gjort, klockan 15:15 checkade jag ut, skjutsade Maggan till busstation och åkte sedan till Granngården och köpte hundmat innan jag styrde hem. En rask promenad med tjejerna och sedan kastade jag mig framför tvn och såg lite skidskytte samtidigt som jag behandlade min huvudvärk så pass effektivt att jag somnade när tävlingen var färdig.

Henke väckte mig strax efter klockan 18. Då värmde vi resterna från gårdagens fisk och skaldjursgryta och käkade till middag. Såg lite tv och tog sedan ett dopp i baljan för första gången på länge.

Inga kommentarer: