lördag, mars 02, 2019

Fixardag

Humla väckte oss som vanligt tidigt så vi var uppe klockan 7. Tog en lugn morgon med kaffe framför tvn och fix med bloggen.

Efter frukost och en kort promenad med tjejerna så lastades bilen, eller snarare släpet å så åkte vi till Ulvberget som hade lördagsöppet idag. Äntligen är det mesta från gamla köket slängt. Garaget är fullt men det är grejer som ska användas i garaget, säljas eller åka till Enånger.

Stannade till på jobbet och fixade i hundhuset och åkte sedan till Mio och köpte en bänk som vi ska få på torsdag.

Stannade sedan på Ica och handlade smörgåstårta och lite annat smått och gått innan vi begav oss hemåt för att se Frida Karlsson gå i mål i tremilen i VM och ta VM silver. Perfekt!

Till lunch blev det te och smörgåstårta och sedan tog vi en promenad med tjejerna. La först ut ett sök i skogen vid härbret och gick sedan genom byn i lite halvdassigt väder. När vi gick längst med skoterspåret och ut på sjön på vägen tillbaka så hörde vi korparna vid “strandkanten” där vi sedan tidigare visste att det låg gäddor. Korparna lyfte när vi närmade oss och sist av allt så lyfte havsörnen. Sååå häftigt! idag såg vi också att videkissarna slagit ut i träden längst med vägen. Våren är på G…


Hundarna tyckte att det var hur kul som helst att äntligen få apportera lite också.


Väl hemma igen så monterade vi gardinstänger i köket så äntligen har vi gardiner i fönsterna.

På kvällen åt vi lite Jalapenokoppar och drack ett glas vin medan vi förberedde maten. Idag blev det en god fläskfilégryta med paprika, banan och curry som vi serverade med friterad klyftad bakpotatis som vi intog till Andra chansen Melodifestivalen.

Resten av kvällen blev det bara slapp framför tvn.

Inga kommentarer: