lördag, mars 30, 2019

Den verkliga festdagen

Uppstigning förvånansvärt tidigt. Åt frukost redan vid 9 tiden och sedan beslutade vi oss för att skippa skidåkning. Liftkorten är rätt dyra och vi skulle bara hinna åka i ett par timmar. Istället bytte vi om och tog en promenad. Var ute i en dryg timma sedan stannade vi till vid stugan och slappade en stund innan vi fick bort till “Fluggiga frun” och käkade lunch.

Klockan 13:30 var det uppställning utanför stugan. Alla skulle ha med sin goodie-bag med sig. I båsen fanns en färgad mugg med ett nummer. En filt, lite godis, ett gravljus och en ballong. Den kompletterades också med några burkar cider, GT eller öl innan vi samlades i den lagindelning som färgen och numret på muggen gav.

En kampvisa senare så promenerade vi iväg. Tipspromenad med frågor om Per-Erik, övningar i form av att tända trangiakök och poppa popcorn, äta bullar och dricka varm choklad, gissa kryddor i burkar och äta grillkorv varvades efter promenaden.

När alla lagen var tillbaka vid stugorna igen så blev det lite andra övningar. Yxkastning med miniyxor, repövning då man genom att driva en hake ska följa ett rep som man trätt mellan träd och den sista övningen med hela laget på skidor.

Blev en heldag ute och vi kom nog inte in förrän vid 19-tiden.

Då blev det fest med middag och presentöppning, musikquiz och annat. Idag kom vi inte i säng förrän vid 03:30.

Inga kommentarer: