söndag, mars 17, 2019

Seg, snöigt och årsmöte

Seg start på dagen men fascinerande att så fort vi sover borta så behöver så väcker inte Humla oss för att hon behöver ut klockan 4-5 och för att få mat. Skönt! Tror inte att hon var ut förrän vid 9:30-tiden och frukost blev det nog efter klockan 10.

Jag hade ont i huvudet men var uppe och åt frukost men vilade sedan en stund tills det var dags att gå promenad i värsta snöovädret. Det vräkte ner blötsnö och mellan varven blåste det så mycket att det snöade vertikalt. Yrde så att snön kom från alla håll! Promenaden gjorde i alla fall att vi alla piggade på oss.

På eftermiddagen när vi kom hem fick Henke skotta medan jag promenerade och nu vräkte snön ner i Hudiksvall så det var precis lika illa som på förmiddagen men nu blåste det i alla fall inte lika mycket.

Vi hade årsmöte för vägföreningen idag. Styrelsen träffades innan och förberedde vissa punkter och sedan blev det ett ovanligt långt möte med många besökare och mycket diskussioner. Mötet avslutades traditionsenligt med smörgåstårta.

När alla hade åkt hem hade vi första konstituerande mötet med styrelsen som blev oförändrad. Blev sedan sittande för att diskutera lite väghållning allmänt så får vi se vart vi hamnar till nästa år.

Rejält trött var jag när vi kom hem men vi slog ändå på SVT play för att se dagens program av Mästarnas Mästare som sänts tidigare i kväll. Somnade sedan pang stört när vi gick och la oss men även i natt vaknade jag ofta med hjärtklappning. Alla hundfrågor snurrar i huvudet och ställer till det för min sömn. Tack ock lov somnar jag om på 10 minuter eller nått sång men ändå frustrerande.

Inga kommentarer: