fredag, mars 01, 2019

Äntligen fredag!

Vi klarade det!!! Det blev fredag till sist!!! Skönt!

Idag hade jag ett möte planerat mellan 10-12 men i övrigt skulle jag kunna jobba inne på kontoret där arbetsuppgifterna hopat sig.

Ett intressant möte med Länsstyrelsen och gott fika med bröd och kakor. Vädret var helt fantastiskt och eftersom det blir massor med onyttigheter idag så tog jag i dag veckans 4e löprunda med tjejerna. Gav mig ut efter skoterspåret i skogen idag. Funkade men jag skulle ha haft broddar för det blev trippigt och gång vissa sträckor men dock… rundan genomfördes och blev något kortare än tidigare i veckan med strax under 4 km.

På eftermiddagen fortsatte vi arbetet med kemikalieprojektet och avslutade klockan 16. Stannade till och tittade lite på Albert och Herbert innan jag åkte hem. Väl hemma gick vi en promenad med tjejerna efter skoterspåren som nu var rejält hårda och fina.

Hemma blev det lite slapp i soffan innan middag. Krustader med räkröra och ett glas vin till matlagningen. Idag blev det grillat, grekisk sallad och pommes men först åt vi lite parmainlindad sparris till förrätt.

Såg BiT (Bäst i Test). Om ni inte sett det tidigare så rekommenderar jag att ni tittar på det nästa fredag. Man borde spara dessa avsnitt för där finns många enkla roliga grejer att knycka om man vill göra en kul tävling i samband med en fest eller liknande.

Inga kommentarer: