torsdag, februari 28, 2019

Slutrycket och trevliga “valp-resultat”

Idag var slutrycket på denna veckan. Jag och Emma skulle ut och göra de första inspektionerna på förskoleprojektet där vi ska besöka samtliga förskolor i Hudiksvall och Nordanstig.

Mycket trevliga besök tycker jag att det blev men man förundras efter vilka stora skillnader det är på verksamheterna.

Då en inspektion blev inställd så genomförde vi en inspektion på morgonen och en efter lunch. De låg så pass lång ifrån varan att vi hann tillbaka till kontoret emellan.

Trots att det blåste kallt tog jag tjuren vid hornen och begav mig ut på en löprunda tillsammans med tjejerna. Först en kort rastning och sedan samma runda som i onsdags, dvs 4,6 km. Även idag seg men idag fick hon i alla fall tömma magen ordentligt vilket känns bra.

Efter den lunchen gjorde vi vår andra inspektion och sedan hann man tillbaka för ytterligare lite arbete på kontoret på eftermiddagen.

Trevligt om Stafettguldet för de svenska damerna och ännu trevligare med hälsoresultat på valparna. Idag var det Hanna som tagit med Penny till veterinären för att ögonlysa henne. Fina ögon, blankt protokoll och resultatet UA! Härligt men inte ett dugg oväntat.


Inga kommentarer: