onsdag, februari 20, 2019

Mötesdag

Inte heller idag fanns tid att göra mina ordinarie arbetsuppgifter men som sagt… det gäller att ta vara på varje minut. Första mötet började klockan 8:30 å eftersom jag är på jobbet klockan 7 så hann jag med några ärenden trots allt.

På förmiddagen hade vi APT med besök av Jan Kroppegård som är projektledare för byggnationerna på kattvikskajen. Såklart blev det också mycket snack om arbetssituationen på jobbet just nu också. När mötet var slut strax efter klockan 12 var skallen full så jag och Maggan svirade om och begav oss ut på en löprunda.

Blev mycket stopp pga att Humla har lite problem med bajningen just nu men samtidigt utökade vi rundan med ytterligare 0,5 kilometer. Såå skönt att komma ut och härligt att för första gången springa utan broddar.

På eftermiddagen hade vi ett möte för att planera en presentation inför utbildningen av nämnden på fredag. Hann också med att skriva ut en presentation inför detta innan dagen var slut.

Direkt efter jobbet så promenerade jag på Håstaäng innan jag åkte till totohallen och körde lite rallylydnad med Maria och Anna. Henke passade under tiden på att skottade vid stänslet då hundarna nu kan promenera ut från gården när det är så hårt packad snö.

Inga kommentarer: