torsdag, februari 07, 2019

Tre hål i ryggen

Idag blev det jobb som vanligt fram till fikat på eftermiddagen. Förberedde mig en del inför kommande veckan då jag ska till Gävle på måndag men hann också med att granska några årsrapporter och lite andra ärenden.

Efter fikat på eftermiddagen så åkte jag in till stan och Varvet eftersom jag skulle på Varvets hälsocentral för att ta bort ett antal födelsemärken strax före kl 16. gick en promenad efter stranden så att hundarna fick lite andra miljöer att nosa på.

Väl inne på hälsocentralen så skulle tvåfödelsemärken tas bord. De har tidigare kontrollerats av hudkliniken som bedömde dem som förändringar som skulle tas bort och undersökas. När jag var på hälsocentralen i december så beställde jag tid för ett stort svart märke på ryggen. Något som enligt uppgift var Seborroisk keratos, som även kallas åldersvårta eller mjällvårta. Något som enligt uppgift är vanligt från 20 års ålder och som är helt ofarligt. Dock upptäcktes som sagt 2 födelsemärken som de bedömde skulle undersökas närmare. Idag var alltså dagen kommen då dessa skulle bort och då krävde jag också att det andra märket skulle bort då jag tyckte att det såg äckligt ut och dessutom satt på en plats där det irriterades och kliade.

Efter max 30 minuter så var märkena borttagna och jag kunde bege mig hemåt. Där väntade en paltmiddag och sen en promenad med tjejerna innan jag slog av gamla frysen och började frosta av den.

Hann också med att packa upp några lådor och bära över lite grejer till köket men jag kände mig trött och behövde vila också.

Inga kommentarer: