lördag, februari 16, 2019

Städning och födelsedagsfirande

Äntligen helg men Henke ligger fortfarande däckad i feber. Efter morgonkaffe och lite titt på skidåkning så satte jag igång att dammsuga. Fyra månader utan städning och 5 veckor av köksrenovering har satt sina tydliga spår kan jag säga. Dammsög och dammsög å när jag kom till vardagsrummet och soffan så skar motorn i centraldammsugaren. För att kunna dammsuga de sista två rummen så tog jag in vår gamla dammsugare från garaget.

Bordet i matrummet kom åter på plats vilket innebar att massor med grejer skulle rensas bort, sorteras till sin plats, slängas eller bäras ut i förråd/garage. Datarummet, gästrummet och matrummet börjar åter se ut som de ska igen liksom tv-rummet.

Fint väder ute så jag tog sedan tjejerna på en promenad längst med skoterspåret så att de kunde vara lösa. Gick bort över Östanbräckstjärn och in i Gryttja. Tyvärr var inte stigen upptrampad så jag fick vända och gå tillbaka samma väg. Blev en promenad på över 1,5 timma och nästan en mil. Härligt när det är plussgrader och soligt och fint. Riktigt vårväder!!!

På kvällen åkte jag iväg till Katarina och Jonas för att fira Anton och Birgitta som fyller år idag. Middag och mello hann vi också med.

Inga kommentarer: