tisdag, februari 26, 2019

Hektisk vecka dag 2

Även i dag var det fokus på kemikalieinspektioner. Det kändes lite bättre idag när vi varit ute och fått lite mera rutin och sett hur det fungerat med checklistor och informationsmaterial.

Även idag tog jag vara på varje liten minut på kontoret och svarade på ärenden som inkommit under dagen, de senaste dagarna. Idag hade vi fördelen av att hinna med bägge inspektionerna redan på förmiddagen så det blev lite mera sammanhängande arbete på jobbet.

På lunchen idag blev det en promenad med tjejerna tillsammans med Kenneth som skulle till Ida och köpa en semla. Det är två semlor i en förpackning så ni kan ju gissa vem som köpte den andra av honom.

Idag var det lite skidåkning i VM och där lyckades junioren så när slå Juhaug men fick en härligt Silver i alla fall. Vilken prestation för en “första gångs junior” på senior VM!!!

Efter jobbet åkte jag till totohallen och tränade lydnad med Vinna och Humla och träffade Göran och Zenita som också tränade men framförallt så är det trevligt att träffas.

Till middag fixade Henke Korvstrofanoff som blev dagens middag. Trött som få lyckades jag inte hålla mig vaken i soffan men någon djupsömn blev det inte pga Henkes hosta. Självklart är det jobbigare för honom men visst är det frustrerande att inte kunna sova när man är så trött.

Inga kommentarer: