lördag, februari 23, 2019

IKEA och premiärmiddag

Uppstigning kl. 8:30. Henke packade bilen med IKEA grejer som ska lämnas tillbaka medan jag tog tjejerna på en promenad.

Körde upp till Sundsvall och började med en tur på Lager 157 innan vi gjorde IKEA. Gick väldigt smidigt att lämna tillbaka grejerna och fick ett tillgodokort med 1400 kr.

Nu hade vi en rejäl handlarlista också så när vi gått genom varuhuset och stod vid kassan så fick vi trots tillgodokvittot betala nästan 2500 kr.

Snabba ryck var det! Vi åkte från Hudiksvall klockan 11 och vi var tillbaka klockan 15 å så hade vi också hunnit med besök på systembolaget och handling på ICA.

Väl hemma blev det uppackning, fixade lite i köket och sedan promenerade jag med tjejerna medan Henke förberedde förberedde middag. När jag gått rundan fixade jag med middagen när Henke åkte och hämtade Lasse och Birgitta. Första gången vi lagar lite mera mat för gäster sedan vi blev klar med köket. Funkade väldigt bra!

Trevlig middag med melodifestival men nu slog huvudvärken till så jag blev tvungen att avsluta kväll och gå och lägga mig.

Inga kommentarer: