tisdag, februari 19, 2019

Ny dag, ny kurs…

Full fart på förmiddagen. När man har mycket bokat så måste man nyttja de få timmarna som man har på kontoret till max. Redan klockan 11 var det dags att åka iväg, tanka bilen, hämta upp en “kollega” på tekniska och sedan styra mot Sundsvall. Idag väntade träff med VA. miljöinspektörer och apotekare för att diskutera problemen med läkemedel ute i miljö. En riktigt intressant dag blev det och ännu ett miljöområde så vi bör ta tag i.

När vi kom upp till Sundsvall började vi med lunch uppe på Norra stadsberget. Emma från VA hade arbetet som kock där så det var hennes tips att vi skulle äta lunch just där.

Till Hudik kom vi tillbaka klockan 17 å då var det bara att kasta sig hem för att hämta lite grejer och sedan bege sig till stan igen för Årsmöte med logen. Där intogs middagen för dagen som idag blev smörgåstårta.

Jag är inne i en hektisk period och uppenbarligen också i en väldigt onyttig period så det är bara att inse att dessa veckor kommer vågen att styra åt fel håll. Å jag som är så nära målet….

Inga kommentarer: