torsdag, februari 14, 2019

Alla hjärtans dag blev inställt…

Eller… typ. Henke vaknade med feber så han blev sängliggande och följaktligen hemma från jobbet. Då fick hundarna göra honom sällskap så min löprunda blev idag utan hundar.
Annars var jag och tittade till en loka idag där Hudiksvalls första Fillers och Botox verksamhet kommer att öppna i mars.

På eftermiddagen satte jag och redigerade en dokument som snart ska gå på tryck så det blev en lång arbetsdag från 07:00 – 17:00 vilket innebär jag jag åkte hemifrån 06:30 och kom inte hem förrän 17:30.

Då blev det promenad med tjejerna och för första gången i år testade jag att gå efter skoterleden. Nu har det varit varmt en tid så det har packats ihop ordentligt och dessutom har ett antal skotrar nu kört uppleden. Härligt att kunna gå över täkterna på lösa hundar och dessutom slippa deras ständiga jakt på hästbajsen som ligger spridd över hela byavägen.

När jag kom hem var det bara att börjar med maten och fixa det som ska fixas inför morgondagen då IKEA förhoppningsvis kommer med den rätta lilla korta bänkskivan som var 2 cm för kort. Nu ska det bli rätt….

Diskade bort och laddade en maxad tvättmaskin men sen var jag sopslut så idag hoppade jag mitt lilla kvällsträningspass. Stegräknaren visade ändå 19 000 steg idag så jag känner att jag gjort tillräckligt.
Lång arbetsdag och sjuk karl gjorde att Alla Hjärtansdag blev inställt för vår del i år. Vi får minnas Alla hjärtans dag från tidigare år. I fjol var vi på Lanzarote och i förfjol firade vi på Södra Berget.

2005 var en annorlunda och minnesvärd Alla Hjärtans Dag. För idag för 14 år sedan blev Humla och hennes syskon till. Camilla och Anette kom upp från Göteborg med Maja vid 23 tiden och vi släppte ut Neo och Maja på gården kl. 23.30 och vips så satt de ihop i ca 15 minuter. Det var den enda parningen som blev mellan Maja och Neo på de 3 dagarna som de var tillsammans och trots att det bara blev en parning som blev det hela 9 valpar i kullen.


Inga kommentarer: