söndag, mars 31, 2019

Städning och hemresa

Trots sen kväll och natt så var vi även idag uppe i hyffsad tid. Något mera sliten idag men ändå på benen. Blev frukost och sedan började städningen. Rummen städade vi först så att vi kunde bära ut alla grejer. Sedan skulle de allmänna utrymmena städas. Det som tog längst tid var köket för där fanns så mycket att diska och dessutom massor med mat och snacks som skulle fördelas till de rätta personerna.

Efter ett par timmar så kände jag att jag behövde en promenad. Vi gick ut och kom då på att tipspromenaden inte var inplockad så då gjorde vi ju nytta även när vi var ute och promenerade.

Tillbaka vid stugan så avslutade vi helgen och tackade för oss. Redan före 12 så styrde vi bilen mot Hudik. Stannade till på MAX och käkade lite lunch innan vi mötte upp Lasse och Birgitta och fick tillbaka bil och hundar. Det hade gått bra i helgen. Lite seg upplevde de att Vinna var men i övrigt inga konstigheter.

När vi kom hem packade vi upp och körde igång en maskin, Hundarna rastades på gården då de precis gått en långpromenad i Enånger. Efter detta så somnade vi i soffan någon timma. Skönt! Då kände man sig som en människa igen.

En långpromenad med tjejerna på eftermiddagen och sedan blev det spagetti och köttfärssås till middag och reprisen av Bäst i Test och sedan Mästarnas mästare innan det var dags att avsluta helgen och gå och lägga sig.

Inga kommentarer: