fredag, september 05, 2008

Alldeles slut

Henke kom hem i natt, någon gång vid 02-03-tiden. Var väldigt trött när jag sedan vaknade strax före 06:00-tiden. Åt frukost och gick med hundarna innan jag åkte till jobbet. Förmiddagen passerade snabbt och på lunchen var jag på SKTF:s lunchmöte och då var det som om någon slog mig i huvudet. Ja, jag fick inte ont men blev sååå trött! Kunde knappt hålla ögonen öppna och inte blev man så mycket piggare av att sitta i möten hela eftermiddagen.

Innan jag åkte hem åkte jag och helghandlade å så fort jag packat in varorna i kylskåpet så däckade jag i soffan. Var ju tvungen att ta mig i skinnet när jag vaknade så jag tog med hundarna upp i skogen. Hittade ett jättefint kantarellställe. Inte så stort men mycket kantareller samlade i en vacker bukett på en liten plats. Stora och fina var de också!

Efter ca en timma i skogen åkte jag hem och storterade papper och numrerade dem i den startordning vi lottat. Betalade in pengar till tollingjaktprovet så nu är det bara att hålla tummarna att man kommer med och sedan gjorde jag en pizza.

Henke sov hela tiden men vaknade till lite och åt med mig och sedan somnade vi bägge två i soffan och vaknade inte förrän klockan 01:30 då vi såklart gick upp och la oss i sängen istället.

Inga kommentarer: