lördag, september 06, 2008

Katalogjobb

Vaknade klockan 09:00 och satte igång med katalogen till provet. La in allt jag kunde och ringde sedan Gunilla eftersom programmet inte fungerade som det ska. Efter någon timmes jobb var det fixat och de sista numrena kunde justeras och katalogerna kunde skrivas ut för korrekturläsning. Hade då suttit vid datorn i 5 timmar.

Klockan var 01:30 och hundarna hade fortfarande inte varit ute och rastats. Tur att man har snälla och duktiga hundar! Nu var det i alla fall deras tur så vi åkte upp till skogen igen och gick denna promenad helt utan skogar över hyggen och bös så det blev rätt jobbigt även om vi bara var ute i en dryg timma.

Hemma blev det en dusch och sedan åkte jag ner för att gå en sväng på marknaden. Den kändes inte särskilt skojjig och eftersom vi snart skulle äta middag så ville jag inte käka nått heller så det blev ett snabbt besök.

Istället åkte jag hem och tog mig en cider och sedan fixade vi tacos, det är faktiskt väldigt gott.

Efter maten pinade jag Henke med att korrekturläsa katalogerna för båda dagarna samt rätt dem vilket tog ytterligade 4 timmar totalt så idag har jag lagt ner 9 timmar på provet.

Inga kommentarer: