onsdag, september 03, 2008

Preliminär Katalogutskrift

Idag efter jobbet blev det lite lydnadsträning för Humla och Neo. Tänkte att jag skulle anmäla Neo till lydnads 3:an en sista gång få se. Skulle gärna starta Humla också men det går ju inte att starta 2 hundar i samma klass på samma tävling så då får Neo ta den starten. Humla ska ju starta på annat i höst så hon får sin beskära del hon med.

De skötte sig bra på det stora hela. Körde fjärrdirrigering, vittring, inkallning och metallapportering och det fungerade OK med båda hundarna. humla har verkligen fattat vittringen nu och Neo letade lugnt och fint bland pinnarna. Det är bra med godis på första skicket, det kommer jag att köra med varje gång nu för att få honom att vara lugnare kring pinnarna.

Efter träningen var det hem och hämta datorn för att sedan gå över till Roland och Gunilla för att lägga in resterande hundar samt skriva ut ett första utkast av katalogen för att kunna göra lottningen i morgon.

Ännu en dag som inte avslutades förrän klockan 22. Då var jag både trött och lite småsugen på nått så eftersom jag även idag skrapat ihop några kanareller så gjorde jag en varm smörgås med stekta kantareller och västerbottenost samt tog mig ett glas vin. Skön avslutning på dagen!!!

Inga kommentarer: