torsdag, september 04, 2008

Lottning

Idag blev det en kort tur med hundarna efter jobbet innan jag styrde kosan till Helena och Melker. Melker skulle bjuda på middag, eller ja han gjorde det eftersom vi sedan skulle göra lottningen till Järvsöprovet. Blev riktig torsdagmiddag med ärtsoppa och pannkakor, jättesmaskens!!!

Lottningen tog sedan en himla tid. Såå mycket att ta hänsyn till i form av friplatser o. dy men till sist så fick vi till det. Nu ska det skrivas in i datorn och sedan ska PM skrivas ut och skickas till samtliga innan jag kan lämna detta jobb för ett tag tills det är dags att betala tillbaka startavgifter men det får bli efter provet.

Kom hem klockan 22 och sorterade då in alla blanketter under flikar i en pärm så att de är uppdelade på dag, klass, startorning, reserver och bortlottade så får jag ta tag i registrering och PM skrivning i helgen så att det kan skickas till veckan.

Kom inte isäng förrän klockan 00:30. Vaknade sedan till en stund nån gång vid 02-03-tiden när Henke kom från Kina. Han hade haft ett jobbigt dygn med 26 timmar på resande fot med 39 graders feber!!! Hann inte prata så mycket mitt i natten utan jag får väl rapportera i morgon istället.

Inga kommentarer: