onsdag, september 17, 2008

Full rulle

Idag var det verkligen full rulle både på jobbet och hemma. På jobbet stack jag ut redan klockan 08:30 för att mäta buller och ta livsmedelsprover. På vägen stannade jag också till på Delsbo vapen för att höra om min väst kommit men icke...!

Efter att jag varit där fick jag bevittna en mindre trafikolyck där en kvinna körde om en moped men körde för nära så hon hakade i honom så att han föll. Han hoppade dock upp direkt, bilföraren stannade vilket ytterligare en bil gjorde samt 2 fotgängare så jag körde vidare.

Kom tillbaka till stan klockan 13:30 då jag tog en snabblunch på OK/Q8 innan jag åkte hem och rastade hundarna.

På eftermiddagen packade vi och skickade iväg de 29 proverna som var rätt skrymmande så det blev 5 fulla kylväskor.

Efter jobbet åkte vi och handlade innan vi åkte hem. Jag tog med hundarna ut i skogen medan Henke stack och sprang. På min skogspromenad var Neo nära mig hela men Humla såg jag inte skymten av så jag blev tvungen att kalla in henne mellan varven. Hon har verkligen blivit tuff på att ge sig av, det gjorde hon aldrig förr. Promenade gav i alla fall upphov till en hel systemkasse med trattkantareller.

Väl hemma strök jag och sydde en gardin till badrummet, kokade lever till hundarna samt bar ut en massa möbler som blivit över sedan vi köpte nya sovrumsmöbler.

Efter maten och ett par samtal om jaktprovet så somnade jag helt utpumpad i soffan

Inga kommentarer: