onsdag, augusti 29, 2007

Kantareller

Idag blev det en heldag inne på kontoret. Skrev inspektionsrapport samt nämndsrapport från gårdagen matförgiftningsinspektion. På lunchen blev det synundersökning och linsundersökning och det gick bara fint så nu kommer jag att få hem ytterligare 6 par linser. Få se hur ofta jag kommer att använda dem men jag blev glatt överraskad över att jag kunde ha linser på en hel dag trots att jag suttit inne på kontoret hela dagen.

Efter jobbet åkte jag upp i skogen för att plocka kantareller. Hittade rätt hyffsat på det ena stället men inte en enda på det andra stället... Konstigt vad det kan skilja från år till år... Hundarna var också med såklart och som de sprang, helt hysteriskt för det hade gått mycket vilt i området. Såg hur mycket färsk älgbajs som helst och idag åt nog Neo det mesta, tror inte att han rullade sig nått.. Tack och lov! Hihi....

När jag kom hem dammsög jag övervåningen, Henke hade dammsugit nere innan han åkte på träningen. Efter det så dammtorkade jag nere och blev klarprecis tills Henke kom hem. Då fixade vi ihop mat och käkade innan vi rensade och förvällde svampen.

Klockan 21:30 slängde vi oss i soffan framför tv:n

Inga kommentarer: