tisdag, augusti 14, 2007

Stort Besök

Tur att idag inte var första dagen efter semestern för då hade det kännts tungt att gå till jobbet. Nu har man ju kommit igång lite i alla fall men det var väldigt härligt väder!!! Fixade lite pappersjobb på morgonen och gick sedan på Stressmedicin. Satt på den föreläsningen till klockan 12 och hade då tänkt gå ner och titta på det Stora Besöket som var i stan. Istället träffade jag Kicki och Eva och gick och käkade lunch med dem på Gyldene Laxen. Det var gått och riktigt härligt att sitta på uteserveringen och en massa folk var i rörelse.

Efter lunchen gick ja goch tog en titt på båten The World som angjort Hudiksvall. The World är en lyxkryssare med lägenheten, enligt uppgift så stora som upp till dryga 200kvm. En lägenhet på båten kostar flera miljoner kronor, den dyraste runt 5 miljoner dollare !!!!

På vägen tillbaka till jobbet tog jag prov ett omprov på livsmedel, potatismos vilket varit lite halvdåligt vid förra provtagningen. Temperaturen var bättre denna gång så jag hoppas att provet blir bra.

På eftermiddagen ringde jag lite telefonsamtal, läste lite papper som kommit in under semestern mm. Gick från jobbet klockan 16:20 och åt middag så fort jag kom hem.

När Gunilla kom över åkte vi iväg med hundarna för att låta dem bada lite i Andtjärn. Först tog vi oss dock en tur till Köpmanberget för att fotografera "The World" avgång. Visst ser väl ön Kastellholmen liten ut i sammanhanget?



Sedan bar det av till Andtjärn. Vi gick en runda och hundarna sprang omkring och nosade, badade och busade. Blev en bild på ligan efter promenaden...

Neo, Kokki, Humla och Ginny

Efter promenaden gick jag och Gunilla igenom alla som anmält sig till jaktprovet för att se om de betalat in anmälningsavgiften. Såg sedan "Morden i Midsomer" innan det var dags att krypa till kojs

Inga kommentarer: