lördag, maj 17, 2008

Dagen efter...

Vaknade lite föör tidigt men låg kvar nån timme till så jag steg upp först vid 08:30. Tyckte att Humla var lite halt men tänkte inte mera på det, var väl inbillning. Gick en promenad runt bäcken så att hundarna fick rasta sig. Det blåste och var fruktansvärt kallt ute idag, inga vårkänslor över huvud taget...

Efter att hundarna fått mat åkte vi ner på stan en sväng och köte en present till Danne som fyller år idag. Vi ska över till Roland och Gunilla på middag ikväll. för att fira 15-åringen.

Uppdaterade hemsidan med gårdagens resultat. Tänk. när man nu fått sitt försa pris känns det inte ett dugg märkvärdigt. Proven är ju verkligen inte svåra men ändå kan det vara så segt att få till det när det väl gäller... Det är ju ändå såå mycket som kan hända.

På eftermiddagen började det snöa och temperaturen skönk ytterligare så när jag tog bilen upp i skogen var det bara 0,5 grader pluss och riktigt ruggigt.

Uppe i skogen såg jag direkt Roland och Gunillas bil så jag ringde och förvarnade att snart kommer det två tollare. Hmmm å så blev det. När jag kom ikapp var det tydligt att Humla haltade, sitter i tassen nån stans... Resten av promenade tussade hon vid oss men nått ryck tillsammas med de andra blev det såklart. Inte så bra uppenbarligen för senare på kvällen ville hon inte stödja på tassen överhuvudtaget. Nu blir det koppelpromenader ett tag så att tassen får läka. Sitter i leden precis under "reservklon" så hon har nog stukat sig lite och det blev såklart inte bättre av att hon röjde i skogen.

På kvällen gick vi över till Roland och Gunilla och Danne. Hade köpte lite fiskegrejer till Danne i present. Tror att det var uppskattat och kommer säkert till användning när Danne ska hova in de stora fiskarna nedanför stugan i Saltvik.

Till middag blev det koreansk mat eftersom Danne är från Korea. Skoj att testa nått nytt, gott var det och dessutom är det trevligt när maten blir lite pyssel eftersom vi åt med pinnar och händer. Får återkomma med namnen på maten senare för de var inte de enklaste... Lite bolibompa och annat... Nää så hette det inte men det var inte långt ifrån...

Kvällen avrundades klockan 01:30 med en promenad i kylan så att hundarna fick rasta sig och Humla linkade försiktigt på sin onda tass...

Inga kommentarer: