onsdag, maj 21, 2008

Viltspårkurs

Idag på jobbet blev det ett besök uppe på plantskolan i Friggesund för att diskutera deras markföroreningar och vad man kan göra för att förbättra situationen där. Var ett bra möte som säkert kommer att göra så att situationen både när det gäller det ena och andra kommer att bli bättra. Enkelt och bra helt enkelt, sånt gillar vi!

Fick däremot panikont i magen och dessutom huvudvärk när vi var där så det kändes lite jobbigt med viltspårkurs efter jobbet. Det var dags för näst sista gången så vissa hundar skulle nu gå kanska långa spår.

Upplever att det hänt mycket mer hundarna sedan förra gången. De var betydligt mer frammåt denna gång även om många är försiktiga hundar. Kommer nog att bli riktigt duktiga i slutändan. Som vanligt tar det mycket längre tid än man tänkt sig och vi kom inte hem förrän 22:15!!!

Blev ett snack med mamma i telefon, en varm kopp te och sedan kurade jag under filten framför tvn.

När det gäller Humla så är hon fortfarande halt. Synt inte när hon bara går men när hon går upp i trav så linkar hon så är hon inte bra på fredag så blir det nog ett besök hos veterinären men hoppas fortfarande att hon ska hinna bli bra tills dess. Det blir ju bättre för var dag...

Inga kommentarer: