söndag, maj 25, 2008

Vilodag

Idag blev det en riktigt vilodag. Var lite sliten från igår då jag dumt nog blandade lite för mycket till middag. Det där med fördrink på Vodka, vin till mat, likör till kaffet och sen Tequila senare under kvällen är ingen höjdare. Eller egentligen funkar ju allt bara man inte kommer på att man ska ha en tequila mitt i allt ihop... Tänk vad en Tequila kan ställa till...

Hur som helst blev det en slapparförmiddag för att sen på eftermiddagen ta ut hundarna på en långpromenad i ett område som vi inte gått i på länge. Blev i huvudsak kopplepromend men det var varmt så hundarna var rätt trötta på slutet i alla fall. Vi avslutade nere vid Reffelmansviken så att hundarna fick svalka sig lite i havet.

Väl hemma blandade jag till lite fog till badrummet och bättrade på de "bubblor" som gjort små hål mellan kakelplattorna så nu är de åtgärdade.

Till middag blev det Pizza idag eftersom ingen utav oss orkade tänka på mat. Henke var ute och fixade med båten hela dan.

Efter maten tog vi en sväng upp på Håsta för att fira morsdag med lite choklad och en trisslott.

Nu har jag och hundarna tagit semester. Inga tävlingar eller annat inplanerat på hela sommaren, har dock för avsikt att anmäla Neo till nån lydnadstävling så småningom. Vi få se om Humla blir redo för 3:an senare i höst så kanske jag gör ett försök med henne i 3:an också. Tyvärr så är lydnad inte nått som känts lockande den senaste tiden och tränar man inte kan man ju inte tävla heller. Men som sagt, nu har vi sommarsemester och ska bara sola och bada och njuta å så får vi se vart det leder.

Grattis Melker och Noomi som idag fixade ett 2:a pris i Ökl på jaktprovet i Gällö. Synd att det inte var stolpe in idag så att även den andra 1:an kunde komma i helgen men den tar ni nog vilken dag som helst.

Inga kommentarer: