torsdag, maj 15, 2008

Styrketräning & Umeåtripp

Började med att packa bilen inför morgondagens begivenheter som jag åker till redan ikväll. Åkte sedan till jobbet och körde lite styrketräning som jag avslutade med ett skön massage på 15 minuter. Dusch och sedan upp för att jobba.

Klockan 15:30 gick jag hem för att rasta hundarna en snabbis innan det var dags för mig och Humla att åka till Umeå för att än en gång starta på tolllingjaktprov. Nu vill jag verkligen ha en 1:a...

Stannade till i Ö-vik för att käka lite på Max. Ankom sedan till Bygdeå och Björkmansgården klockan 21:00. Träffade ett glatt gäng så efter att ha rastat Humla, gett henne mat och bäddat satte jag mig tillsammans med "grabbarna" i köket och drack lite vin. Ja grabbarna drack såklart öl och virre.

Klockan 23:30 var det dags att krypa till kojs. Var svinkallt så vid 01 kallade jag up Humla i sängen så att jag skulle få lite värme. Jag vet att man egentligen inte fick ha hund i sängen men jag hade ju bäddat med egna sängklader och jag trodde allvarligt att jag skulle frysa ihjäl så jag behövde Humlas värme under täcket. Somande först vi 02:30.

Inga kommentarer: