måndag, maj 12, 2008

Falkaland dag 3

Avslutning på Falkelandinternatet idag. Min uppgift idag var att Humla inte skulle få göra alla övningar i hopp om att ta ner förväntningarna och förhoppningsvis få bukt med startgnället. Nu visade sig inte bättre än att hon hade så höga förväntningar så att varje gång som jag ställde upp för att skicka så sa huon Hmmm när hon satte sig i possition. Blev inte många skick från linjen idag, bara ett annars jobbade jag på. Det är ju inte mycket men det finns där...

Dagens lunch var gulaschsoppa med ostsmörgås vilket såklart smakade alldeles utmärkt.

Efter lunch blev det lite annat att träna... Övningar som vi genomförde utan problem var dirrigeringsträningen. Sido-skick och ut-skick fungerade jättebra. Körde också en närsöksövning och även den fungerade riktigt riktigt bra.

Dagen avslutades med lite hoppträning över fårstängsel men se det var lite småjobbigt tyckte Humla men när det blev lite hjälp av tennisbollar så fungerade det bra.

Vilken helg vi haft! Superväder, underbara marker och bra instruktörer. Hit vill vi absolut tillbaka igen!!!

Hemma klockan 16:00 men man ville ju inte gå in utan satt ute i solen ytterligare någon timma innan vi duschade och sedan ringde och beställde Pizza. På vägen dit stannade jag till och köpte lite arboka leverpastej vilket är Neos favorit och då får han det när han fyller år.


Grattis Neo 7 år!!!


Smaskens!!! Leverpaste. Ser ut som omNeo har full kolla på humla tallrik också...

Inga kommentarer: