måndag, maj 19, 2008

Ny vecka

Känner just nu att jag bara skulle vilja vara ledig och göra absolut ingen ting i några dagar. Känner mig allmänt trött just nu. Skulle kanske behöva lite värme ute så kanske man skulle pigga på sig.

Jag och Ulrica var ute till den sista av våra fiskare i Hudiksvall/Nordanstig idag så man luktade fisk hela dan efter det.

På lunchen åkte jag hem och gick en kortis med hundarna. Å nu är det verkligen en kortis som gäller eftersom Humla ska vila benet. Vad otålig jag blir, nu får det går över... Hon har ju varit halt i 2 dagar nu. Men i ärlighetens namn så är det ju en jäkla skillnad i dag jämfört med i lördagseftermiddag då hältan uppstod så man får väl acceptera att det tar några dagar.

Efter jobbet skulle vi ha SSRK möte och jag kände mig rejällt stressad. Stack en sväng på Mc Donalds för att spara lite tid men ändå skulle jag knappt hinna ut med hundarna innan det var dags att åka. Tack och lov visade sig att 3 stycken blivit sjuka eller fått förhinder så vi sköt på mötet. Gick då en promenad ner till båten som Henke och Lasse sjösatt och testat och den verkade fungera som den skulle så nu är den uppe igen. Humla fick därför åka bil hem medans jag och Neo gick till klubben.

De behövde en hund för att köra platsliggning med så då fick Neo göra det och han är ju för go. Låg så snällt och sött hela tiden. Körde sedan lite hopp, en inkallning med ställande och läggande, dumruta, kryp och slalom. Han tyckte det var såå skoj och var kanonduktig.

Väl hemma igen tog slöheten över igen och jag slappade resten av kvällen och gjorde inget nyttigt över huvud taget....

Inga kommentarer: