fredag, februari 17, 2012

Ååå vilket party!!!

Jobbade på som vanligt idag och eftersom det var ett underbart härligt väder idag så tog jag långlunch och gick en långpromenad med hundarna i skogen helt på egen hand. Var såå härligt, plussgrader och sol och underbart lugnt och härligt i skogen. Här kommer bilder från promenaden:

Vinna hittar som vanligt en rad intressanta pinnar.
Neo hittar ett spår
Humla retas då hon är den enda som lyckades ta sig upp på den höga stenen
Neo gör ett tappert försök
Åhhh den som ändå kunde komma upp dit...
Neo kom upp på den lägre sidan
Vinna fick jag lyfta upp för att få en bild på dem alla tre.




Vinna och Humla spanar på de båda tjäderhönorna som flög upp ur snön
Vinna bestämde sig för att ta upp jakten...

Efter jobbet gick jag en promenad på stan med bara Vinna och Humla. Med Humla som stöd är staden inga problem för Vinna så nästa gång ska jag ta med Vinna själv få se om hon är lite självsäker då.

Efter promenaden åkte vi till Per och Ann-Britt och fick en rundtur i huset och sedan åkte vi ner på stan där vi bokat bord på Manis. I Hudiksvall har restaurangerna gått ihop och ordnat nått som de kallar restaurangveckan där restaurangerna erbjuder förrätt och varmrätt för 200kr. Vi började middagen med en drink och sedan åt jag Souvas och sedan en klassisk Black & White. Allt var perfekt och eftersom de tog sån tid med varmrätten blev vi kompenserade med efterrätt så då blev det lite Tiramisu också. En mycket trevlig kväll som avslutades med en taxiresa hem till oss och en drink och fortsatt prat fram till närmare 01:00.

En spännande avslutning var när Henke gick ut i köket och skulle hämta en öl och då får se ett lodjur utanför fönstret. Jag grabbade direkt kameran men hann tyvärr inte få någon bild av katten.

Inga kommentarer: