tisdag, februari 21, 2012

Blåsig lunch och Me & I

Blev långlunch idag som jag missbedömde lite. Trodde utifrån vad termometern visade och det vackra solskenet att det var skulle räcka att ta på sig en täckväst men det lev lite kyligt. Det blåste nämligen rätt friskt så det blev lite kallt om armarna eftersom jag bara hade en stickad tröja på mig under västen och stickade tröjor skydde inte bra mot vind! Promenaden höll mig dock tillräckligt varm och vi var inte ute längre än att jag "överlevde".








Efter jobbet blev det en promenad med Vinna. Hon har inte längre några som helst problem att bara gå med mig, utan de andra hundkompisarna. I alla fall inte så länge hon är i känd miljö. Hade en dummy med mig som hon fick hämta några gånger men hon måste verkligen läras att hon ska komma ända till mig med dummiesen för nu släpper hon den 1-2 meter innan hon är framme hos mig och tror då att hon ska få en godis. Icke lille vän!

Efter att jag kastat i mig en hamburgare med ägg och bacon åkte jag och hämtade upp Ida och Birgitta eftersom vi skulle åka till Katarina på Me & I -party. Blev min största enskilda beställning hittills! Tillbaka till Hudik kom vi klockan 22:30.

Blev en tur med Vinna på gården och sedan ytterligare lite varsågod-träning och dutt i handen-träning ikväll. Vinna somnade sedan skönt och jag hann sitta vid datorn lite...

Inga kommentarer: