söndag, februari 19, 2012

Vilken bra helg!

Helgen är snart över men vilken bra helg det har varit!!! Trevlig tillställning på fredagkväll gör att helgen känns längre. Stadspromenad med hundarna på lördag samt 9 års kalas/tacomiddag på lördag och sedan melodifestivalen och lite vin på lördskväll. På söndag gjorde vi en ordentligt husstädning för första gången sedan, hör och häpnad, september. Humla löpte och vi skulle städa efter det. Vinna kommer och en icke rumsren hund och ett hus utan mattor känns inte så lockande att storstäda så en julstädning blev det men fortfarande ett hus utan mattor mm. Idag är allt återställt till det normala, allt är rent till och med sängarna som är renbäddade och överkasten är tvättade. Åhhh vad härligt.

En helt underbar promenad mitt på dan idag blev det också tillsammans med Gunilla och labbarna (eller de svarta satarna som de också kallas ibland). Riktigt riktigt vårväder med 5 plussgrader och sol. De hotade med 2 dm snö men värmen gjorde att det regnade igårkväll och mha solen och blåsten som kom på kvällen har det snarare försvunnit en decimeter. Inte mig emot!!!

Annars så var Henke och tvättade bilen idag också samt handlade så det känns riktigt bra med ny vecka igen nu även om jag inte skulle ha nått emot att ha lite ledighet också men det kommer lite senare... Vi har förresten också hunnit köra tre maskiner tvätt idag, vilken effektiv dag!!!

Lugn och skön kväll i vårt rena hem blev avslutningen på denna helgen.

Inga kommentarer: