onsdag, februari 15, 2012

Lillördag

Som att det skulle innebära nått utöver det vanliga? Nä, det gör det faktiskt inte. Jobbade på som vanligt och när jag kom hem från jobbet så åkte jag och Gunilla ut till golfbanan och gick med hundarna vår vanliga tur.Vi fascinerades över att det titt som tätt saknades två hundar och det var ALLTID labbar som saknades. Helt klart rör de sig större än tollarna som är så duktiga och håller sig inom 50 meter hela tiden.

När jag kom hem fixade vi mat och sedan klippte jag klorna på alla vovvarna. Går bara fint nu för tiden tycker jag... Inget att gruva sig för längre även om ingen av hundarna direkt njuter, jo kanske Vinna då... Efter det så blev det en lugn kväll framför tv:n med halv 8 hos mig och Fuskbyggarna.

Testade lite apportering med Vinna inne i badrummet också. Bara för att kolla om hon kunde sitta kvar i kast, ta bra grepp och om hon släpper liksom tidigare. Hon var jätteduktig. Satt fint, tog fint, bar fint och släppte inte när hon kom till mig och jag började klappa henne. Duktig flicka!!!

Testade också lite stadga genom att ha henne sittande och kasta dummies framför och bredvid henne. Eller kasta och kasta, i badrummet var det ju snarare fråga om att släppa dummiesen... Detta var hon också duktig på!

Inga kommentarer: