måndag, februari 06, 2012

Utvilad men snabbt trött

Konstigt! Kände mig enormt utvilad efter en skön helg men så fort det blev måndag igen så märker jag hur trött jag är. Nu ser jag fram emot lite mera ljus och mera värme så råder vi nog bot på tröttheten också. Även om det går i rasande tempos så vill jag ha ljust nu!

Efter jobbet åkte jag och Gunilla direkt ut på golfbanan. Kommer man ut till 16:30 så hinner man innan det är mörkt. Så snabbt hann vi inte ut men tack vare fullmåne så var det ändå ljust på promenaden.

Neo blir mera och mera halt och smärtlindringen ger ingen effekt så nu ska han få vila en vecka få se om det ger någon effekt. Inga mera springpromenader i djupsnö även om djupsnö på sätt och vis är bra för honom men samtidigt lite föör kallt. Har anmält honom till SLU:s projekt om smärta på retrievrar få se vad det kommer att innebära.

Annars hände väl inte såå mycket idag efter jobbet. Tvättade några maskiner tvätt, tog fram ytterligare en matta (nu är det bara hallmattan som saknas men det är ju där olyckorna händer så vi avvaktar med den ett tag till). Tränade lite med hundarna i form av stanna kvar och lyssna till sitt namn samt ingångar till fotposition. Att Neo och Humla kan förutsätter jag men de tycker ändå att det är kul. Hade dem sittande och kallade in dem en och en, hade godisskål med godis så de fick ta ifrån när jag sa deras namn osv.

Inga kommentarer: